Entrada del blog por Chelsey Mckenn

Imagen de Chelsey Mckenn
de Chelsey Mckenn - jueves, 10 de marzo de 2022, 21:16
Todo el mundo

2-3 minutes

siden hans ankomst til sommeren


Werner har imponert siden hans ankomst til sommeren

Arsenal Drakt, Juventus Drakt

werner har imponert siden fotballdrakter butikk konkurransen på torsdag

Chelsea-sjef Frank Lampard har innrømmet at stjernespissen Timo Werner ikke var en av hans fem straffesparkere i straffenederlaget i Carabao Cup mot Tottenham fordi han hadde krampe.

Werner har imponert siden hans ankomst til sommeren på £53 millioner fra RB Leipzig og ble forventet å være en av Blues' fem første straffetakere tirsdag kveld etter å ha scoret sitt første mål i sin fjerde kamp for klubben.

arsenal drakt I stedet var tyskeren ingen steder å se og Lampard forklarte etter kampen at han ikke tok sjansen på å gå opp til stedet på grunn av krampen.

maglie calcio a poco prezzo Werner som lider av krampe kan være noe av en overraskelse gitt at han hadde spilt bare 90 minutter - det ble ingen ekstraomganger i kampen, som gikk rett til straffe etter døden.

juventus drakt Chelseas spillere hadde også en ekstra dag på å komme seg etter forrige kamp - uavgjort 3-3 i West Bromwich Albion på lørdag - enn Tottenhams spillere, som spilte uavgjort 1-1 mot Newcastle søndag.

I straffekonkurransen ble alle de ni første straffene scoret, med Eric Dier, Tammy Abraham, Erik Lamela, Cesar Azpilicueta, Pierre-Emile Hojbjerg, Jorginho, Lucas Moura, Emerson og Harry Kane som alle klarte å finne nettet.

fußballtrikots Så, mye til Blues-fansens overraskelse, i stedet for Werner var det Mason Mount som gikk opp for det avgjørende sparket, men han fant bare utsiden av stolpen og Chelsea ble slått ut.

Mounts tapte spot-kick betyr at Tottenham går videre til kvartfinalen i Carabao Cup, og de vil finne ut sine motstandere for neste etappe av konkurransen på torsdag.

Jose Mourinhos side har nå mindre enn 48 timers hvile før deres hjemmekamp i Europa League-sluttspillet med Maccabi Haifa.

inter trøje

Polen Drakt Barn


 

  
RSS