de Nieves Maria - jueves, 4 de noviembre de 2021, 02:27

Det var ikke en lovende start

Billige Fodboldtrøjer, Køb Fodboldtrøjer

efter at eddie nketiah gik fodboldtrøjer med tryk periode i klubbens historie

Det var ikke en lovende start på forberedelserne til sæsonen 2021/22 for Arteta, der var tvunget til at reflektere over nogle klare fejl fra sit hold.
Efter at Eddie Nketiah gik glip af en herlig chance, gav den unge målmand Arthur Okonkwo Hibs -angriberen Martin Boyle det indledende mål med en frygtelig fejltagelse fra Cedric Soares 'looping backpass.
billige fodboldtrøjer Steven Bradley var tæt på at gøre det til 2-0, slog stolpen til Hibs, inden Thomas Partey ramte træværket med et 30-yards frispark.
Arsenal gik glip af flere muligheder og fik til at betale, da Daniel Mackay fordoblede værternes fordel i anden halvleg fra et hjørne.
Nicholas Pepe vandt et straffespark, men så sit spot-spark reddet af den tidligere Gunners-målmand Matt Macey og Emile Smith Rowes mål i det 82. minut viste sig at være en trøst.
køb fodboldtrøjer Arteta navngav en stærk side, der omfattede folk som Pierre-Emerick Aubameyang og Willian og så Pepe, Smith Rowe, Alexandre Lacazette og Hector Bellerin komme fra bænken.
køb fodboldtrøjer Det var en uheldig start på præ-sæsonen for Arsenal, der forsøger at hoppe tilbage i kampagnen 2021/22 efter en skuffende ottendeplads i Premier League.
Da Euro 2020 først for nylig var færdig, blev Arteta tvunget til at navngive et blandet hold med faste førsteholdsspillere og unge.
Men uanset opstillingen kommer nederlag mod Hibernian som et slag for Arteta midt i en afgørende periode i klubbens historie.