Entrada del blog por Chelsey Mckenn

Imagen de Chelsey Mckenn
de Chelsey Mckenn - lunes, 3 de enero de 2022, 07:48
Todo el mundo

2-3 minutes

Billige Fotballdrakter

utfordrer europeisk fotball under veiledning


Tottenham Hotspur ble flau av

Ajax Draktsett

spurs så peilingsløse, billige fotballdrakter på nett spillere tilbake til rammen

Tottenham Hotspur ble flau av Arsenal-rivalene i Nord-London forrige helg, men det er ikke ventet at de skiller seg fra Nuno Espirito Santo. Spurs så peilingsløse, usammenhengende og sløve ut i nederlaget – ikke den typen prestasjon du forventer å se fra en side som utfordrer europeisk fotball under veiledning av en ny manager med frisk energi.

The Gunners' unge lag var bedre i alle avdelinger og la spillet på senga i første omgang etter å ha gått 3-0 til pause.

Emile Smith-Rowe, Pierre-Emerick Aubameyang og Bukayo Saka kom alle på notene for Mikel Artetas side, Heung-Min Son ga Spurs et glimt av håp i det 79. minutt, men det var for lite for sent.

England Fotballsett Etter å ha klart å beholde Harry Kane i klubben sin i sommer, midt i interesse fra Manchester City, så Tottenham-styreleder Daniel Levy ut som han forberedte seg på en stor kampanje.

Etter å ha vunnet de tre første kampene i sesongen, inkludert en 1-0 seier over City, har Spurs imidlertid falt fra hverandre.

Spurs har tapt sine tre siste ligakamper, uavgjort 2-2 med Rennes i Europa Conference League og skrapet forbi Wolves på straffer i Carabao Cup.

Ajax Draktsett Alle de fem nevnte prestasjonene var ikke av en side som har ambisjoner om å få slutt på den troféløse trolldommen, i stedet for en side i midten som ville vært fornøyd med en topp-halvdel.

Skylden har, forståelig nok, falt hos manager Santo, og fansen ber allerede om at han slutter før de føler det er for sent.

Spurs har samlet sett dekket minst bane i Premier League denne sesongen, de har også hatt minst antall skudd og sjanser denne kampanjen. Mindre enn poengløse Norwich.

Tottenham tar imot Aston Villa denne helgen før de har en kort landskamppause, noe som burde tillate Santo å bringe noen av sine skadde spillere tilbake til rammen.

manchester united tröja barn

camiseta de Chelsea


 

  
RSS